Nuffnang

Follower yang Sentiasa Memberi Sokongan

Thursday, September 30, 2010

carta organisasi keluarga

carta organisasi dalam proses =.=

  • hallo, skang ni dalam proses nak siapkan carta organisai untuk keluarga ag.omar. bagi yg xda nama lagi dalam carta organisasi ni nanti alif akan mintak nama penuh korang suma,huhu. eh, klu ada sebarang idea atau nak mintak post something dalam blog ni mintak email ja trus kat alif,,xpun comment ja kat blog,, ok,, hope suma berada dalam keadaan sihat sejahtera ya. bg yang berkenaan,gambar raya mintak tolong email kat email alif ya, xda lagi gambar raya kita untuk 2010 kat dalam blog ni,thanks ya
  • rasanya ada dalam 40 org anggota dah kitani, klu ada yg tertinggal tolong lah bgtau alif ya,huhu
*bg yg blum bayar dana sila2 lah membayar thanks k,, smoga berjumpa lagi :)

2 comments:

siti said...

dana akan saya bayar sedikit masa lagi via u CIMB akaun...terima kasih..if not tunggu auntie dtg KL jer ujung thun ni...insyaAllah....huhu....

omar organisation said...

wohooo,,ok2,, yg penting sttle,,ok,,tolong ingat2kan yg lain2

Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...