Nuffnang

Follower yang Sentiasa Memberi Sokongan

Tuesday, September 21, 2010

LEBARAN AIDIL FITRI 2010


pic sblah ni dari pakcik ali kowt yg tngah mengerjakan umrah....

lama da x update blog family ni,,,huhu...
xpa2 kita truskan dngan tujuan utama post ni,,Hari Raya Aidilfitri 2010 ni agak sederhana...pakaian byak guna yg tahun lepas jer...
buat pakcik ali sekeluarga yg tengah mengerjakan umrah,,smoga berada dalam sihat sejahtera hendaknya,, buat pakcik khairun yg xbalik raya 2010,,jumpa tahun depan insyaALLAH :) ,,,

>nanti dah transfer pic raya dari kamera baru upload kat sini,,




6 comments:

Anonymous said...

oitsss

zainul said...

aa

alif said...

try2

bos said...

owh,,ni lah family zainul

aki47zikri@yahoo.com said...

helllloooo

omar organisation said...

yoo..huhu noob gila blog aku,, tolong bagi cantik

Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...