Nuffnang

Follower yang Sentiasa Memberi Sokongan

Friday, July 15, 2011

Mulih Ke Sabah ^^

salam... ermm,,lama benar la nda update ni blog..
hehe,,ni update pun sbb ada aktiviti di sabah hehe.. spertimana gmbar di sebelah ni kan time ni tngah makan d gayang seafood... auntie ku bha tu yg membawa kami.. thanx ya auntie mas ^-^
>time ni yang ada si kamal sbelah kiri skali tu (tp nda nampak ni) *hehe sorry kamal..
> sblah kamal tu ha si ashraf,, nampak skit ja,,
>yg pakai baju itam tu uncle hadi..senyum always uncle ni, mmg style
>sblah dia auntie mastura (yg bawak kitorang p sini)
> sblah auntie plak si afif.

leh tahan gak ar makan sini,, tp mahai skit tu...adoi..
view cantik,,nice sbb time ni mmg style (sunset)

4 comments:

SuSuLemakManis said...

lagu ko sgt sentimental la alif..

omar organisation said...

baru nak try buh lagu,,biasalah...

lovely said...

wah...
syok nya
bila lagik kamu mau mulih nie?

omar organisation said...

hehe nda tau lagi la kak ^^
nanti if akak balik raya sabah n saya ada dsana jemput tah ke ruma bha..dekat jua tu kampung husband bha kan..haha

Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...