Nuffnang

Follower yang Sentiasa Memberi Sokongan

Sunday, August 26, 2012

zainul - Senarai ahli keluarga.


Salam buat keluarga dan kawan2....

Arini ada ahli keluarga yang da upload skit2 gambar untuk di lihat lah kan,,,
gambar sbelah ni mengikut turutan dari yang sulung hingga ke bungsu dalam adik bradik mak bersama dngan nenek laki dan nenek prempuan...tp ada jugak family yang xdapat nak join skali iaitu keluarga Auntie Zainab sbb dia beraya di semporna sbelah suamia beliau.. tp anak bungsu dia ada braya dikampung skali,,gambar dia ada bersamab pakcik ali.

ok xyah buang masa,,kita start berkenal dngan keluarga Ag.Omar mengikut turutan dari atas kebawah :

1. atas skali kiri : Keluarga pakcik (Suhaimi)
2. atas skali kanan : Keluarga saya (Zanaidah)
3. kiri : keluarga Pakcik (Yahya)
4. kanan : keluarga makcik (mastura)
5. kiri : Pakcik Ali bersama anak buah kiri (anak buah belah isteri) kanan (shika iaitu anak keluarga auntie zainab yang xdapat beraya bersama)
6. kanan : keluarga pakcik (khairun)
7. kiri : cucu lelaki dan pakcik2
8. yang ni xtau nak terang apa,,heee,,anak pakcik (khairun)

ok,,salam perkenalan dari kami semua,,, SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN...


3 comments:

Sue Echan said...

blink2 raya....

zainul zaki said...

sorry ar
xda hahaha,,aku x pg KK pun melain kan pg airport,,xsmpat wat apa,,,wehh,,nuffnang aku 65 sen dah haha

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum, is singgah dari Segmen Saya nak duit raya Cik Misya!!!, is dah follow sini nanti jemput lah singgah blog is yer? http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...