Nuffnang

Follower yang Sentiasa Memberi Sokongan

Wednesday, August 10, 2011

TOPUP Handphone anda Sekarang!! Urgent..

salam semua,, saya jual topup...easy mode. message or email..datang kat tempat lebih afdal...gembira ni td 1st transaction dengan norizah berjaya.. daripada duk bg kat org lain untung meh bg kat zainul ni ha... hahaha,,tlg update no contact zainul kepada ZAINUL(TOPUP) ye... hahaha..

siapa yg ingin berniaga bersama zainul oso di alu alukan..setakat ni zenol untung 66sen..ok la tu register pun jam 11 td until 12.oo ha.. hehehe..

*tlg eh,,if ada member2 nak topup ke,,juz bg je no Zainul Topup ni kat member...kerjasama anda amat di HARGAI.... :)

6 comments:

Faztee Danisha said...

ko msuk prepaid2u ke..
regstr bpe

zainul zaki said...

bukan2,, ni baru punya,, berminta ke kak? ada byak peringkat,, sy xbrani nak register yg tggi trus,, biarlah yg kecik dlu,klu rugi xpa,,hehe,,saya punya masuk rm30 jer,, pastu sy masuk kan modal rm55,,, stakat ni ok,,nice lah..

Faztee Danisha said...

B4 NI PENAH GK USHA BISNES TOP UP NI..JUST REG AS AHLI BIASA JE..PEH TU HOLD..TAK AKTIFKAN PUN KEAHLIAN TU

zainul zaki said...

lor,,awat x aktifkan,,heee.. xpa2,,daripada kita topup kosong jer,,baik topup kat zainul ha,, xpun kat diri sendiri if nak register,,

mrsharis said...

Sy postpaid..xde la kena top up..huhuhu

zainul zaki said...

hehe,, no problem then ^^

Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...